20 Ekim 2014 Pazartesi

10 Adımda Daha Güzel Bir Ev


By on 06:43

1-) Evinizde sehpaların üzerinde bulunan lamba ve ışıkların şapkalarını varsa değiştirin veya renkli lambalar kullanın. 
2-) Evde bu koltuk veya bu kanepe benim dediğiniz bir şey varsa onu kullanmaktan vazgeçin. Evinizi değişik görmek için farklı yerlerde oturmayı deneyin. 
3-) Evinizde bulunan yemek masanızın sandalyelerinin kumaşlarını değiştirin. Bunlar için kumaş alırken birde oturma odanızdaki koltuklar için birbirlerine uyumlu koltuk şalı da almayı unutmayın.
4-) Aksesuar alış verişi yapmadan önce ilk olarak evinizdeki her aksesuarı saklayın ve sonra hangisi daha çok aranıyorsa ona yakın şeyler almaya özen gösterin. 
5-) Ne alacağınıza karar vermeden, renk ve şekil konusunda emin olmadan alışverişe çıkmayın. Satış politikaları ve sunumların cazibesi tahmin etmediklerinizi satın alarak eve dönmenize neden olabilir. 
6-) Kış için sıcak tonları özellikle tercih edin. Battaniyenizi sarı ve siyah tonları içeren renklere çevirirken, en çok kiloların alındığı kış aylarında mutfak takımlarınızın rengini kırmızılı ve yakın tonlarından uzak tutun, mavinin egemen olduğu sofralar kurun. 
7-) Duvarlarınızın rengini değiştirmek için çok masrafa ve yaz mevsimini beklemenize gerek yok. Yeni teknoloji ile üretilen boyalar, kolay kuruyorlar ve arkasında koku bırakmıyorlar. Kısa zamanda evin tüm çevresini değiştirebilirsiniz. 
8-) Perdeler size kırılgan hissettiriyorsa, aynı kumaşları denemekten vazgeçebilirsiniz. Kullandığınız eski model perdeler yerine yeni ve şık tasarımları olan kumaş perde veya zebra perde kullanabilirsiniz. Bu iki perde çeşidi temizlenme ve görünüş açısından size yarar sağlayacaktır.
9-) Odalarınızdaki ışığın seviyesini ayarlamak için dimmer sistemini kurabilirsiniz. 
10-) Doğadan uzak bir yaşam sürüyorsanız, kuşlar, dallar, kelebekler, çiçeklerden oluşan detaylarla bezeli aksesuarlar edinin. Bunun yanında daha şık tasarımlar için yemek masanıza runner, peçete, masa örtüsü ve Amerikan servis de kullanabilirsiniz.

Yazarız Biz

Yazarız Biz - Hertürlü konuda makale yazar.

0 yorum:

Yorum Gönder